• logo en huisstijl
 • 3Dventje en verpakkingen
 • webdesign en webdevelopement
 • Creatief reclamebureau
 • Ontwikkelen huisstijl
 • website
 • Sterk campagnebeeld
 • Sterk campagnebeeld
 • Sterk campagnebeeld
 • Sterk campagnebeeld
 • catalogus
 • Ontwerp
 • desktop publishing
 • logo
Nieuws
Lees meer nieuwsberichten »
Reclamebureau Creatief

Partner voor CCV-shop.

25 mei 2017

Creatief is reeds enkele jaren partner van CCV-shop via haar divisie www.webshopdevils.be voor het configureren van webshops op het CCV-shop platform.

Zopas werd opnieuw een webshop online gezet die op het CCV-shop platform werd ontwikkeld : www.unitedscooters.be.

Klik hier om meer te lezen >>

Reclamebureau Creatief

Installatie van een gecertificeerde kleurproef-printer.

10 maart 2017

Kleurproeven zijn een niet onbelangrijk detail in het proces van de ontwikkeling van een brochure, catalogus of ander drukwerk. Hoe vaak valt het niet voor dat een opdrachtgever goed voor druk geeft op basis van een pdf die bekeken wordt op een scherm of op basis van een print die gemaakt werd op een printer van minderwaardige kwaliteit. Wanneer het drukwerk dan geleverd wordt is men vaak teleurgesteld over de kleuren die anders zijn dan wat men had verwacht. De drukker zal zich dan verschuilen achter het argument dat hij gedrukt heeft wat hij gekregen heeft via het hoge resolutie pfd-bestand.
Wanneer u kleurproeven laat printen die gecertificeerd zijn dient de drukker zich te richten op de kleuren die op de kleurproef waar te nemen zijn en zijn drukprocédé indien nodig aan te passen.
Zodoende kan u het geleverde drukwerk vergelijken met de kleurproef die de drukker ontvangen heeft.
Creatief installeerde een kleurproef-plotter en u kan dan ook steeds uw kleurproeven bij ons laten afdrukken. Voor meer informatie verwijzen wij naar de website die wij hierover creëerden: www.colorproofing.be.

Klik hier om meer te lezen >>

Reclamebureau Creatief

Pictogrammen onder de vorm van figuurtjes voor Heyerick.

2 februari 2017

De firma Heyerick is een familiebedrijf dat al decennia lang de toeleverancier is van bouwbedrijven voor werkkledij en werkschoenen, ladders, steigers, machines en gereedschappen.
Na de recente verhuis naar een nieuwe locatie wenste men voor de signalisatie te werken met pictrogrammen op basis van een uniek ontworpen figuurtje. Dit kon dan ook toegepast worden in de catalogus.
Onze eigen animator zorgde voor een origineel concept dat voor alle divisies van Heyerick een afgeleide kreeg.

Klik hier om meer te lezen >>

Reclamebureau Creatief

Nieuwe website voor Juwelier Yzerbyt uit Sint-Kruis.

5 januari 2017

Mooie juwelen verdienen een mooie website. Juwelier Yzerbyt wilde een nieuwe website met een hedendaagse uitstraling, een duidelijke navigatie en uiteraard volledig responsive.
Onze web-afdeling zorgde in samenwerking met het grafische team voor een resultaat dat volledig aan de verwachtingen voldoet.

Klik hier om meer te lezen >>

Over Creatief

Al meer dan 30 jaar is Creatief actief in de boeiende wereld van reclame en communicatie. Wij koppelen ervaring aan jong en dynamisch enthousiasme. Bij Creatief is het motto ‘one-stop-shopping’ echt van toepassing.

Bekijk onze rubrieken en referenties en u zal het merken: wij beheersen alle aspecten van de hedendaagse communicatie en kunnen u bij al uw reclameactiviteiten bijstaan. Wij luisteren naar uw wensen, voegen er onze creatieve ideeën aan toe en leveren professioneel afgewerkte producten af.

Meer lezen >>

Bekijk onze brochure

Creatief reclamebureau

Neem contact met ons op

Creatief reclamebureau