Nieuws

Reclamebureau Creatief

Partner voor CCV-shop.

25 mei 2017

Creatief is reeds enkele jaren partner van CCV-shop via haar divisie www.webshopdevils.be voor het configureren van webshops op het CCV-shop platform.

Zopas werd opnieuw een webshop online gezet die op het CCV-shop platform werd ontwikkeld : www.unitedscooters.be.

   
Reclamebureau Creatief

Installatie van een gecertificeerde kleurproef-printer.

10 maart 2017

Kleurproeven zijn een niet onbelangrijk detail in het proces van de ontwikkeling van een brochure, catalogus of ander drukwerk. Hoe vaak valt het niet voor dat een opdrachtgever goed voor druk geeft op basis van een pdf die bekeken wordt op een scherm of op basis van een print die gemaakt werd op een printer van minderwaardige kwaliteit. Wanneer het drukwerk dan geleverd wordt is men vaak teleurgesteld over de kleuren die anders zijn dan wat men had verwacht. De drukker zal zich dan verschuilen achter het argument dat hij gedrukt heeft wat hij gekregen heeft via het hoge resolutie pfd-bestand.
Wanneer u kleurproeven laat printen die gecertificeerd zijn dient de drukker zich te richten op de kleuren die op de kleurproef waar te nemen zijn en zijn drukprocédé indien nodig aan te passen.
Zodoende kan u het geleverde drukwerk vergelijken met de kleurproef die de drukker ontvangen heeft.
Creatief installeerde een kleurproef-plotter en u kan dan ook steeds uw kleurproeven bij ons laten afdrukken. Voor meer informatie verwijzen wij naar de website die wij hierover creëerden: www.colorproofing.be.

   
Reclamebureau Creatief

Pictogrammen onder de vorm van figuurtjes voor Heyerick.

2 februari 2017

De firma Heyerick is een familiebedrijf dat al decennia lang de toeleverancier is van bouwbedrijven voor werkkledij en werkschoenen, ladders, steigers, machines en gereedschappen.
Na de recente verhuis naar een nieuwe locatie wenste men voor de signalisatie te werken met pictrogrammen op basis van een uniek ontworpen figuurtje. Dit kon dan ook toegepast worden in de catalogus.
Onze eigen animator zorgde voor een origineel concept dat voor alle divisies van Heyerick een afgeleide kreeg.

   
Reclamebureau Creatief

Nieuwe website voor Juwelier Yzerbyt uit Sint-Kruis.

5 januari 2017

Mooie juwelen verdienen een mooie website. Juwelier Yzerbyt wilde een nieuwe website met een hedendaagse uitstraling, een duidelijke navigatie en uiteraard volledig responsive.
Onze web-afdeling zorgde in samenwerking met het grafische team voor een resultaat dat volledig aan de verwachtingen voldoet.

   
Reclamebureau Creatief

Nieuwe webshop voor parafarmacie-producten

1 december 2016

Onze web-afdeling creëerde een interface die het mogelijk maakt om parafarmacie-producten op te halen uit een groothandelsdatabase en deze te incorporeren op een webshop die ontwikkeld is met het CCV-shop systeem.
Zodoende dient men de producten op de webshop niet up-to-date te houden maar worden de producten vanuit de database aangepast, bvb wanneer er een prijsaanpassing is.
De webshop www.christophar.be maakt hier handig gebruik van en is vanaf nu ook online.

   
Reclamebureau Creatief

Creatief was aanwezig op de e-shop beurs in Kortrijk XPo.

10 november 2016

Tijdens de e-shop beurs in Kortrijk XPo was Creatief vertegenwoordigd via hun divisie www.webshopdevils.be, die webshops configureert op het CCV-shop platform.
Een aantal erg interessante leads waren het resultaat en daar wordt in de komende weken en maanden uiteraard werk van gemaakt!
Op naar de volgende beurs op 6 en 7 november 2017.

   
Reclamebureau Creatief

Nieuwe website voor de firma Wind uit Waregem.

23 december 2015

Voor gordijn- en zetelstoffenfabricant Wind uit Waregem ontwikkelde Creatief een nieuwe website. Er werd onder andere een productoverzicht voorzien met filterfunctie en mogelijkheid tot het downloaden van een pdf met diverse stoffen die de bezoeker geselecteerd heeft zodat de bezoeker deze kan uitprinten.

   
Reclamebureau Creatief

Nieuw (maar ook oud) bus-aan-bus krantje De Week.

1 oktober 2015

De Week bestaat reeds sinds 1954 en is toch helemaal nieuw. Na het overlijden van de oprichter van het bus-aan-bus krantje verdween dit een aantal jaren uit de brievenbussen maar nu wordt dit nieuw leven ingeblazen door de overnemer van de naam ‘De Week’. Voortaan wordt de week opnieuw wekelijks bedeeld in de regio Kortrijk-Harelbeke en verder. De uitgever koos Creatief voor de vormgeving en invulling van het krantje.

Klik hier om meer te lezen >>

   
Reclamebureau Creatief

Creatief is reseller voor Easycatalog.

13 juli 2015

Easycatalog is een plugin die het mogelijk maakt om data in een InDesign-document te updaten vanuit een excel-document of een andere database. Op die manier kunnen bijvoorbeeld nieuwe prijzen toegevoegd worden aan een bestaande catalogus zonder dat deze manueel moeten aangepast worden in het InDesign-document. Creatief is reseller voor de software van Easycatalog en verzorgt ook de opmaak van de templates en opleiding voor Easycatalog via haar divisie www.easycatalog.be.

   
Reclamebureau Creatief

Creatief zorgt voor een propere Leie

23 Maart 2015

Voor een preventiecampagne tegen zwerfvuil op de Leie werd het ontwerp van Creatief uit de vele inzendingen uitverkoren en voortaan prijkt ‘onze’ Kasper de karper nu op diverse communicatiedragers voor deze campagne.

   
Reclamebureau Creatief - bedrijven contact

De Bedrijvencontactdagen te Waregem waren een groot succes voor Creatief.

27 november 2014

We mochten heel wat klanten verwelkomen op onze stand en er werden ook contacten gelegd met bedrijven die interesse hebben in onze diensten.

Het was bovendien een ideale gelegenheid om de fusie met Pro-Vision uit Waregem nog even in de kijker te plaatsen.

Onze felicitaties ook aan de organisatoren voor de vlotte samenwerking en de toffe omkadering die ervoor zorgde dat de contacten aangenaam en vruchtbaar waren.
We kregen ook muzikale ondersteuning van Les Odettes, een olijk duo zangeressen die met hun positieve levensliedjes, begeleid op accordeon, een glimlach op eenieders gezicht toverden.

Zij droegen ongetwijfeld bij tot de ongedwongen sfeer op de beurs en… lokten ook heel wat bezoekers naar onze stand.

We zien elkaar ongetwijfeld terug binnen 2 jaar!

Klik hier om de foto's te bekijken >>

   
Reclamebureau Creatief - videoclip

videoclip voor Onderwijs en vorming in Brussel

8 oktober 2013

In opdracht van de Vlaamse Gemeenschapscommissie, departement Onderwijs en Vorming, ontwikkelde Creatief, in samenwerking met regisseur Kris Goris, een videoclip voor de promotie van de nieuwe website van onderwijs en vorming in Brussel.

Het resultaat vinden wij zeer geslaagd, ondanks de korte deadline die voorzien was. Bekijk het filmpje hier.

   
Reclamebureau Creatief

Creatief aan het woord in ‘Ondernemers’

13 september 2013

De redactie van het VOKA- magazine ‘Ondernemers’ bracht een bezoek aan reclamebureau Creatief en had een boeiende babbel met zaakvoerder Peter Vandenbrande over de tendensen in ons vakgebied.

Het doet ons plezier dat de Creatief- aanpak hen is opgevallen. Het resultaat leest u in het oktobernummer van ‘Ondernemers’.

   
Reclamebureau Creatief

Beoordeling "A"

22 maart 2013

Wij verkregen van de Thesaurie van de Federale Overheidsdienst Financiën de beoordeling "A" voor het werk dat wij in 2012 uitvoerden voor deze dienst, namelijk de opmaak van het magazine 'Muntinfo'.

Dit betekent dat zij 'zeer tevreden zijn over het geheel van de aangeboden diensten'.

Hier zijn wij best trots op en het toont aan dat onze inspanningen op vlak van service, creativiteit en flexibiliteit naar waarde geschat worden.

   
Reclamebureau Creatief

Nieuwe digitale printer

20 februari 2013

Sinds enkele weken beschikken wij over een nieuwe digitale printer, de Xerox DC550.
Deze digitale printer van de recentste generatie stelt ons in staat digitaal printwerk af te leveren dat de vergelijking met offset-drukwerk perfect kan doorstaan.

Zowel op het vlak van scherpte, diepgang als kleurechtheid scoort het door dit toestel gerealiseerde drukwerk bijzonder goed.
Digitale print is in het bijzonder aangewezen voor kleine oplages drukwerk (wanneer offset-druk vrij duur is vanwege de opstartkost), als voor ‘dringend’ drukwerk wanneer er een beurs of open-deur-dag zit aan te komen.

Contacteer ons gerust voor meer informatie over de mogelijkheden van digitaal printwerk.

   
wvok

State-of-the-art materiaal.

1 Maart 2012

Bij de start van het nieuwe jaar werd het 'machinepark' van Creatief ook volledig vernieuwd. Sedert enkele weken beschikken wij over de nieuwste modellen Mac's, voorzien van de recentste versies van de grafische programma's.

Dit staat garant voor een optimale verwerking van uw opdrachten in de beste en creatiefste grafische uitvoeringen. Neem de proef op de som en contacteer ons voor een vrijblijvende offerte voor uw volgende publicitaire werk. Wij zijn tot uw dienst!

 

   
wvok

Instructievideo voor studenten

Dinsdag 7 november 2011

Voor WVOK (werk-vorming-onderwijs-kunststoffentechnologie) produceerden wij een instructievideo voor studenten teneinde hen wegwijs te maken in de mogelijkheden qua opleiding en carrière in de kunststoffenindustrie. Scenario, teksten, regie en planning werden door Creatief verzorgd, de productie zelf (opname en montage) door NTV.

Het resultaat kan u hier bekijken.